Web stranice Saborsko

Stranice Saborsko


You are not connected. Please login or register

Tko je Šaman, Luka Hodak?

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Tko je Šaman, Luka Hodak? Empty Tko je Šaman, Luka Hodak? on Fri Apr 17, 2009 3:30 pm

Admin

Admin
Admin
Admin
Tko je Šaman, Luka Hodak?
Pogledajte i sami što kaže za sebe.Ja sam Luka Hodak, spiritualno ime mi je "UKA", u šamanskoj tradici "Pikuris pleba, soututa"...sjevernoameričkih plemena i ovdje ustabiljujem i djelujem na način koji mi je predala linija iz spomenunih plemena.
U kombinaciji je sa dosegom kršćanske i hinduističke tradicije i to zapravo jedna spiritualna kompilacija.
Moj opus djelovanja je isključivo vezan na osobnu samospoznaju i pozicioniranje svakog čovjeka sa sviješću da zna gdje je i što mu je činiti u svakom trenutku.
Ovdje se stječu uvidi u ono što jesi i što ti je za dijelovati u odnosu na socijalna društvena okruženja kao i na najvišu spiritualnu razinu.
Ovdje se sve bazira na prirodi i pokušava se ne narušiti harmoničan odnos u prirodi, a njeguje se isključivo vlastiti napor, osoban, i posebno sa naglaskom poniznosti kako bi mogli dobiti slijedeći mogući uvid u to što jesmo.
Ova sveta tradicija omogućava ljudima koji žele istinsku spoznaju, koja nije dovoljna za konačnu duhovnu spoznaju bez istinske poniznosti i vrhunskog predavanja.
Temelji se na svetlođu (sweat lodge) dakle indijanska sauna koja je krajnje prirodna, a potom na plesu koji se održava u šumi ili na rubu šume, nikako u doticaju sa civilizacijom, bez obzira u kojoj jesmo.

Ples je podržan od bubnjeva, a sve skupa je začinjeno sa spiritualnim pjesmama, koje vas vode do kanala iz kojeg ste zapravo izašli, i tako stičete uvid, gdje ste i što vam je za činiti u odnosu na vrhunsku istinu, ono što mi zovemo u ovoj tradiciji kršćanskoj, Bog.
Bitno je naglasiti da se ovdje radi isključivo uz osoban napor u prostoru koji je minimalno devastiran od čovjeka.
Pleše se u različitim vremenskim uvjetima, bez obzira na snijeg, kišu, led ili sunce, i ne pleše se do jednog momenta sa vlastitim naporom nego podrškom ono što mi zovemo Bog ili "spirit", "grei spirit" .


Ovdje nema sumnje, nema vjere, nema znanosti, nema religije, nema uvjeravanja, ovdje vam ostaje samo vlastiti napor.
Sveta linija to podržava i na kraju dobijete očekivane rezultate koje možete ali ne morate uzeti, ali imate pravo na istinu. I to je poanta ovog prostora kojeg ja njegujem već dugi niz godina i neki od ljudi iz različitih dijelova svijeta.


Da bi me bolje prepoznali, a to mi baš nije ni bitno, jer imam svoj spiritualni put i oni koji se osjećaju pozvani na ovakvo putovanje i na ovakvo životno iskustvo, koji žele i ne moraju željeti ali mogu ostati u njemu, ti će me pronaći na bilo koji način.

Inače se nalazimo na mom imanju obiteljskom, u općini Saborsko, mjesto Saborsko, Funtana, ja sam Luka, Mare Žikine i na rubu ovih obronaka je prašuma Čorkova Uvala, a na nekoliko stotina metara zračne linije je nacionalni park Plitvička Jezera.dio atmosfere...

http://saborsko.com

2Tko je Šaman, Luka Hodak? Empty LUKA HODAK on Fri Apr 17, 2009 11:22 pm

misica59


novi član
novi član
Da li vi imate kakvu drugu temu osim Luke Hodaka?
Postali ste već stvarno zamorni. Hajde malo pišite o onom što biste vi promijenili i što se bolje moglo napraviti, a ne samo kritizirati druge koji nisu istog razmišljanja kao i vas nekolicina.

3Tko je Šaman, Luka Hodak? Empty Re: Tko je Šaman, Luka Hodak? on Fri Apr 17, 2009 11:47 pm

Admin

Admin
Admin
Admin
Kampanja još nije počela, a o Luki piše cijela Hrvatska i to mi ne izmišljamo nego samo prenosimo sa drugih medija, a što narod nema prilike pročitati.
Vas ako smeta ne morate čitati.

http://saborsko.com

4Tko je Šaman, Luka Hodak? Empty Re: Tko je Šaman, Luka Hodak? on Fri Apr 17, 2009 11:53 pm

Đurđica

Đurđica
aktivan član
aktivan član
O imamo mi i mnogih drugih tema,draga misice,Planova isto tako,koje ćete i vi imati prilike pročitati kad zato dođe vrijeme.Sad da nam kradete ideje,ne dolazi u obzir.Ionako nas svi gledaju kopirati u nečemu.Najviše mi se sviđa šta sad i ti Lukini prelaze k nama,kako vi velite nekolicini.Vidite nas je ipak nekolicina a vi sami.
Lipi pozdrav.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum