Web stranice Saborsko

Stranice Saborsko


You are not connected. Please login or register

Vučić; Luka od tebe je svima muka.

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Vučić; Luka od tebe je svima muka. Empty Vučić; Luka od tebe je svima muka. on Wed Apr 15, 2009 7:11 pm

Admin

Admin
Admin
Admin
Danas 15/04 2009 u Karlovac je išao kompletan Općinski Odbor HDZ-a Saborsko kod šefa stranke Vučića.
Neslužbeno se doznaje iz pouzdanih izvora da je HDZ Saborsko u totalnom rasulu i da se ne mogu nikako riješiti Luke Hodaka.
Nema kraja njegovim egzibicijama i spletkama i sve pokušava da ostane na čelu OO HDZ-a ili na bilo koji drugi način na vlasti.
Međutim, izgleda da se više smučio i Vučiću sa svojim ludim idejama i spletkama, pa se danas Vučić i javno požalio nekim bliskim ljudima.
Članovi HDZ-a kako se saznaje i sami imaju velikih problema i ne znaju kako ga se više riješiti pa su tim povodom danas sa Hodakom i išli u Karlovac.
Sam Vučić nije pametan kako se riješiti Hodaka, a općinski odbor je totalno nemoćan da donese bilo kakvu odluku, tim povodom je Vučić u krugu pojedinaca čak izjavio da će na kraju zbog Hodaka morati i raspustiti HDZ Saborsko ako sam općinski odbor ne udalji Hodaka.
Najveća novost je ta da je Vučić čak saznao da neki članovi OO HDZ-a Saborsko pregovaraju sa OO HSS o prelasku iz HDZ-a u HSS jer su izgleda uvidjeli da u HDZ-u više nema kruha i da će na ovim izborima doživjeti totalni debakl ako ih prije toga Vučić ne raspusti.
Sam Hodak se žalio Vučiću kako je on jedan od osnivača HDZ-a, te pominjao svoju ulogu u ratu i sve zasluge pripisivao sebi,
a da ni jednom riječi nije pomenuo sve ostale učesnike i sve žrtve.
Navodno da se Vučiću više smučilo od Hodaka i "njegovog HDZ-a Saborsko", te ako OO HDZ-a Saborsko ne riješi uskoro "slučaj Hodak" spreman je sazvati sjednicu središnjice i predložiti raspuštanje OO HDZ-a Saborsko i tako konačno riješiti "slučaj Hodak" i "Lukin HDZ u Saborskom.


Vučić; Luka od tebe je svima muka. Hodak_vucic_sanader

http://saborsko.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum