Web stranice Saborsko

Stranice Saborsko


You are not connected. Please login or register

Uz stare i novi poticaji za poljoprivredu

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Uz stare i novi poticaji za poljoprivredu Empty Uz stare i novi poticaji za poljoprivredu on Mon Feb 02, 2009 4:28 am

Admin

Admin
Admin
Admin
Uz stare i novi poticaji za poljoprivredu

Radio Mrežnica objavljeno 4.2.2009. u 11,54

Karlovac - Karlovačka županija i u 2009. nastavlja program poticanja poljoprivredne proizvodnje, započet prije 4 godine, ali sada bogatiji za 3 nove poticajne mjere.

- Time želimo povećati broj onih koji će te poticaje koristiti - kazao je pročelnik Mladen Kobasić, precizirajući da se radi o subvenciji uzgoja rasplodnih svinja, nabave sustava za navodnjavanje i zaštitu od tuče te za proizvodnju cvijeća u zaštićenom prostoru.

Uvjet za županijsko sufinanciranje je da to isto čine i gradovi, odnosno, općine na čijem su području poljoprivrednici koji će te poticaje koristiti. Uz brojne druge poticaje, poljoprivrednicima će na raspolaganju biti i povoljniji krediti.
- S bankama je dogovoren kreditni potencijal od 10 milijuna kuna, uz 2% kamate korisnicima. Županija subvencionira 5% kamata - rekao je Kobasić.

http://saborsko.com

2Uz stare i novi poticaji za poljoprivredu Empty Poticaji on Sun Feb 08, 2009 7:25 pm

Ivan

Ivan
aktivan član
aktivan član
Na ovoj stranici ćemo informirati naše građane o mogućnostima korištenja raznih poticaja koje provodi županija i nena ministarstva na nivou države.Pravovremena informacija je dragocjena za moguće korisnike poticajnih sredstava a ako se za njih ne zna i ako isti nisu upoznati da postoji ta mogućnost ne mogu niti iskoristiti ono što im se nudi.Pored ovih poticajnih sredstava postoje u nekim ministarstvima i nepovratna sredstva za razne programe kao npr.unapeđenje turističke ponude,poljoprivredne proizvodnje i dr.a za koje mnogi ili većina niti ne znaju da su predviđeni u proračunu države pa kao takvi ostaju neiskorišteni.Zato ćemo se mi potruditi da vas što bolje upoznamo sa svim mogućnostima koje su vam na raspolaganju.

3Uz stare i novi poticaji za poljoprivredu Empty šljive on Thu Feb 12, 2009 6:56 pm

zelko

zelko
aktivan član
aktivan član
A jeli ti možda poznato kako se stoji sa podizanjem trajnih nasada. Konkretno interesira me šljiva i to ekološki uzgoj. Kolika količina ili površina je potrebna da bi se ostvario poticaj. Ovdje u Slavoniji imam voćnjak od oko 1 hektara, šljiva. Zasadio bi i tamo da mi zemlja nestoji neobrađena. Kome bi se za taj poticaj trebao obratiti obzirom da neživim u Saborskom, ali tamo posjedujem zemlju. Nisam u sustavu PDV-a.

4Uz stare i novi poticaji za poljoprivredu Empty Re: Uz stare i novi poticaji za poljoprivredu on Sat Feb 14, 2009 9:49 am

Ivan

Ivan
aktivan član
aktivan član
zelko wrote:A jeli ti možda poznato kako se stoji sa podizanjem trajnih nasada. Konkretno interesira me šljiva i to ekološki uzgoj. Kolika količina ili površina je potrebna da bi se ostvario poticaj. Ovdje u Slavoniji imam voćnjak od oko 1 hektara, šljiva. Zasadio bi i tamo da mi zemlja nestoji neobrađena. Kome bi se za taj poticaj trebao obratiti obzirom da neživim u Saborskom, ali tamo posjedujem zemlju. Nisam u sustavu PDV-a.
Željko za sada ne znamo jer ovi naši političari su sređivali samo za sebe,sad kad dudemo u politici pa ćemo preko HSS-a dobivati informacije i javit ćemo ti ili se informiraj u svojoj općini.

5Uz stare i novi poticaji za poljoprivredu Empty Re: Uz stare i novi poticaji za poljoprivredu on Sat Feb 14, 2009 10:26 am

zelko

zelko
aktivan član
aktivan član
"Uzdaj se use i u svoje kljuse"[img]Uz stare i novi poticaji za poljoprivredu T_livem_e1d5309 [/img]
Moj voćnjak.
Okovan ledom.[img]Uz stare i novi poticaji za poljoprivredu T_vonjakzimim_aa3cc0b [/img]Last edited by zelko on Tue Feb 17, 2009 7:49 pm; edited 1 time in total

6Uz stare i novi poticaji za poljoprivredu Empty Poticaj on Tue Feb 17, 2009 10:45 am

ANTE


novi član
novi član
Za poticaje se moraš javiti poljoprivredno-savjetodavnoj službi.

7Uz stare i novi poticaji za poljoprivredu Empty PSS on Fri Feb 20, 2009 10:23 am

zelko

zelko
aktivan član
aktivan član
Provjerio ja, kažu na području na kojem nasad podižeš, bez obzira na prebivalište.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum