Web stranice Saborsko

Stranice Saborsko


You are not connected. Please login or register

Možda niste pročitali...

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Možda niste pročitali... Empty Možda niste pročitali... on Fri Feb 20, 2009 11:52 pm

Admin

Admin
Admin
Admin
BUNIKA ĆE KOŠTATI HODAKA POLITIČKE KARIJERE?

Možda niste pročitali... Foto%5C353925
HDZ izbacuje šamana iz Saborskog Luku Hodaka
Objavljeno: 3.1.2009
ZAGREB - Pokaže li se da je u vigvamu Luke Hodaka u novogodišnjoj noći bilo nedoličnog ponašanja, odnosno konzumiranja plodova otrovne biljke bunika, dugogodišnji načelnik općine Saborsko bit će izbačen iz HDZ-a. Zamjenica predsjednika HDZ-a Jadranka Kosor kazala je jučer kako je HDZ pokrenuo internu istragu o tragediji u kojoj je jedan čovjek izgubio život SABORSKO - Detalji o tragičnoj smrti 59-godišnjeg Ratka Barića još su nepoznanica. Četvorica sudionika smrtonosne seanse još nisu ispitana jer se na Odjelu psihijatrije ogulinske bolnice oporavljaju od halucinogenih pripravaka koje su konzumirali u sklopu rituala. Nalazi obdukcije preminulog Barića bit će poznati tek sljedeći tjedan, a u Centar za vještačenje u Zagrebu proslijeđeni su i uzorci krvi i mokraće ostalih sudionika kobnog obreda. Jučer je policija pretresla Hodakovu kuću. (V.G.)

na imanju načelnika Hodaka, koji sebe naSABORSKO - Detalji o tragičnoj smrti 59-godišnjeg Ratka Barića još su nepoznanica. Četvorica sudionika smrtonosne seanse još nisu ispitana jer se na Odjelu psihijatrije ogulinske bolnice oporavljaju od halucinogenih pripravaka koje su konzumirali u sklopu rituala. Nalazi obdukcije preminulog Barića bit će poznati tek sljedeći tjedan, a u Centar za vještačenje u Zagrebu proslijeđeni su i uzorci krvi i mokraće ostalih sudionika kobnog obreda. Jučer je policija pretresla Hodakovu kuću. (V.G.)
ziva prvim
europskim šamanom.
- Ako se ustanovi da je kod Hodaka bilo nedoličnog ponašanja i bilo kakvih nedopustivih radnji, poduzet ćemo stegovne mjere. Takvi ljudi ne mogu biti članovi HDZ-a - istaknula je Kosor, dodajući kako se HDZ dosad nije bavio Hodakom i njegovim čudnim seansama jer nisu imali nikakva saznanja o tome, a i glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak rekao je da prvi put čuje za tog čovjeka.
Hodaka i njegova, za demokršćansku stranku poput HDZ-a, neuobičajena religijska uvjerenja i obrede, međutim, dobro znaju u ŽO HDZ-a Karlovačke županije. “Na izborima je uvijek dobivao 70 do 80 posto glasova. U HDZ-u vlada načelo supsidijarnosti, lokalne organizacije određuju kandidate i ne možemo nekomu zabraniti da se kandidira, posebno ako bilježi tako dobre izborne rezultate”, kaže predsjednik te organizacije Ivan Vučić. Kada Hodaka puste s Odjela psihijatrije u ogulinskoj bolnici, dodaje, predložit će mu da se više ne bavi politikom. Uz Hodaka se vežu priče o oduzimanju srpske imovine nakon Oluje i dodjeljivanju srpskih kuća članovima Hare Krishna zajednice, kojoj je i sam pripadao do 2003. godine.

N. Božić/D. Ciglenečki Glas Slavonije

http://saborsko.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum