Web stranice Saborsko

Stranice Saborsko


You are not connected. Please login or register

Luka Hodak odriče se politike, želi s Kerumom u bisnis sa bunikom

Go down  Message [Page 1 of 1]

Admin

Admin
Admin
Admin
Subota, 20 Lipanj 2009 16:21

Šaman iz Saborskog, bivši član HDZ-a, koji nakon lokalnih izbora više nije načelnik, odlučio je da će se pokušati posvetiti biznisu. I to ni više ni manje nego - proizvodnji bunike!

Podsjećamo, Hodak je pod povećalo javnosti došao prilikom razularene novogodišnje proslave koju je priredio u svom vigvamu, a na kojoj je svojim uzvanicima između ostalog služio i halucinogenu (i potencijalno smrtonosnu) biljku buniku. Njegove šamanske aktivnosti vjerojatno bi ostale nezapažene da jedan od uzvanika, Ratko Barić, te večeri nije stradao nakon što je upao u vatru. Hodak tvrdi kako ga je jednostavno izdalo srce, te kako bunika nije imala nikakve veze s njegovom smrću, ali u sumnje su u javnosti i dalje ostale.
Luka Hodak odriče se politike, želi s Kerumom u bisnis sa bunikom Lukahodak_akt
Sada nakon što je izbore, prema vlastitim riječima, "popušio", Luka Hodak nije sasvim siguran čime će se baviti, ali volio bi proizvoditi buniku i slične halucinogene biljke, a razmišlja i o turizmu za pripadnike šamanizma. Najveći problem mu je, kako kaže, novac jer nema pola milijuna do milijun kuna početnog kapitala.

"Dobar biznis bio bi i proizvodnja bunike i drugih sličnih biljaka jer su halucinogene, ali zdrave", rekao je Luka Hodak za Slobodnu Dalmaciju, te iskoristio priliku da svoju ideju ponudi novom splitskom gradonačelniku Željku Kerumu! "Zamislite što bih u Splitu napravio s bunikom, gdje svaki treći građanin puši lošu travu ili guta kemiju. U suradnji s Kerumom bih napravio revoluciju", kaže Hodak i dodaje kako bi se, uz redovnu konzumaciju bunike, Hrvatska vrlo brzo očistila od cigareta, alkohola i loših opijata.

Hodak je s javnošću podijelio i svoju izuzetno težu obiteljsku situaciju zbog koje mu pod hitno treba novo zanimanje.

"Sedmero nas je u obitelji, dvoje je studenata, najmlađe dijete mi ima Downov sindrom, a uskoro ću postati djed. Nitko više kod nas ne radi, a za vratom su mi krediti. Još ćemo nekako sljedećih šest mjeseci koliko ću kao bivši načelnik Saborskog primati naknadu od 7,8 tisuća kuna. Nakon toga prepuštam se Božjoj volji", kaže Hodak i dodaje kako se odlučio sasvim okrenuti duhovnosti.

"Ako mi Bog odredi da i dalje hodam kroz trnje, ja ću to činiti, kao Isus Krist što je činio", zaključio je Hodak svoje emotivno izlaganje.(ogulin info, index.hr)

http://saborsko.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum