Web stranice Saborsko

Stranice Saborsko


You are not connected. Please login or register

Predizborna kampanja šamana Luke Hodaka i "prijatelja"

Go down  Message [Page 1 of 1]

Đurđica

Đurđica
aktivan član
aktivan član
Luka Hodak, promidžbeni cirkus
Dana 28.05.2009. kroz Saborsko je prošla karavana sa našim kandidatom za drugi izborni krug šamanom Lukom Hodakom i njegovim simpatizerima.Konvoj je sadržavao tri auta i jednu kočiju iz koje je Šaman megafonom uzvikivao da je on osloboditelj sela i samim tim ne zamjenjiv načelnik općine i pozivao narod da glasuje za njega.Ostale ne istine nećemo spominjati jer je vrijeđao ljude.Spomenuti ću samo da je umjesto konja za kočiju koristio službeni auto općine Saborsko.

Zbog valjda ugožnosti konvoj je pratio policijski auto.
Zahvaljujemo im na predstavi koja je zabavila i dobro nasmijala mještane.
Luka Hodak, promidžbeni cirkus 2


Predizborna kampanja šamana Luke Hodaka i "prijatelja" Lukinapromidba

Đurđica

Đurđica
aktivan član
aktivan član
Protiv Hodaka plakatima

Saborsko - Izborne aktivnosti u Saborskom za drugi krug nastavljaju se u tonu sličnom onome kojim su i započele.

Protiv nezavisnog kandidata Luke Hodaka protivnički tabor ovoga puta nije krenuo šakama već plakatima kojima se diskriminiraju Srbi.

Ovo je sadržaj plakata kojim je danas prelijepljena Općina Saborsko.

I ništa ne bi bilo sporno, kaže Ante Krizmanić, član izbornog stožera nezavisnog Luke Hodaka, da to zapravo nije poziv na kršenje ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina. Naime, kandidat za Hodakovog zamjenika po nacionalnosti je Srbin.

Ovaj će slučaj nezavisni u Saborskom prijaviti Izbornom povjerenstvu. A odgovornima za plakate diskriminirajućeg sadržaja drže HSS-ovce.

Unatoč svemu nezavisni kandidati Hodak i Grba nastavljaju s kampanjom. Tako će preostale dane do nedjeljnog, drugog kruga provesti na terenu s biračima.
U pobjedu, kaže Krizmanić, ne sumnjaju.

Radio Mrežnica objavljeno 27.5.2009. u 17,43

Ivan

Ivan
aktivan član
aktivan član
Neznam di je Grba bio danas kad su se nezavisni vozili kočijom po Saborskom ne srame ga se valjda, mi se svojih kandidata ne sramimo.

Đurđica

Đurđica
aktivan član
aktivan član
Točno Ivane,eto pretekao si me,zanimljivo kako se u kočiji uz kandidata za načelnika načelnika nije kroz selo provozao i Nikola Grba njegov zamjenik,on će se valjda danas voziti po Ličkoj Jesenici a načelnik će imati slobodno.Budno ćemo paziti da to zabilježimo,da ne prorpustite istinu.

Ivan

Ivan
aktivan član
aktivan član
Đurđica wrote:Točno Ivane,eto pretekao si me,zanimljivo kako se u kočiji uz kandidata za načelnika načelnika nije kroz selo provozao i Nikola Grba njegov zamjenik,on će se valjda danas voziti po Ličkoj Jesenici a načelnik će imati slobodno.Budno ćemo paziti da to zabilježimo,da ne prorpustite istinu.
Oni su uvjek lagali narodu to su radili i ovaj put,misleći da će svojom predstavom dobiti više glasova držeći narod ludima.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum