Web stranice Saborsko

Stranice Saborsko


You are not connected. Please login or register

Županijska i lokalna podrška HSS-u Saborsko.

Go down  Message [Page 1 of 1]

Admin

Admin
Admin
Admin
Županijska i lokalna podrška HSS-u Saborsko. A10
Danas 27/05 2009.god. županijski kandidati za župana I dožupana, predsjednici I zamjenici županijskih odbora HDZ-a, HSS-a, HSU, HSLS-a, SDP-a i općinski predsjednici stranaka i njihovi zamjenici, kandidati za gradonačelnike, zamjenike grada Ogulina gore navedenih stranaka, došli su na skup podrške kandidatkinji za načelnicu općine Saborsko Đurđici Špehar i njenom zamjeniku Zvonku Conjaru.
Skupu podrške, masovno su se odazvali i svi predstavnici općinskih odbora lokalnih stranaka, njihovi predsjednici, zamjenici, vijećnici ;
HSU – Zamjenik predsjednika OO Saborsko, Zvonko Kovačić i nekoliko članova iste stranke.
HDZ – Predsjednik OO Saborsko Marko Bićanić, član odbora I vijećnik Marinko Sertić i drugi članovi stranke.
Skup podrške je održan u prostorijama područne škole Saborsko gdje se okupljenima prvi obratio tajnik županiskog HSS-a Željko Obajdin koji je pozdravio i pozvao sve prisutne, županijske, gradske I općinske predstavnike stranaka, da daju masovnu podršku lokalnom HSS-u, kandidatkinji Đurđici Špehar i njenom zamjeniku Zvonku Conjaru. Nakon toga nazočnima se obratio predsjednik lokalnog HSS-a Ivan Matovina koji je tom prilikom zahvalio na podršci I pozdravio sve nazočne, a nakon toga riječ je dobio predsjednik OO HDZ-a Saborsko Marko Bićanić, koje je pozdravio nazočne i izrazio bezrezervnu podršku kadidatkinji za načelnicu i pozvao sve članstvo HDZ-a, HSU-a I HSS-a da daju masovnu podršku i kandidatu za župana Ivanu Vučiću i njegovim zamjenicima Ivanu Banjavčiću i Šafaru. Nakon toga nazočnima se obratio i sam Vučić sa istom porukom, potvrdivši riječi Marka Bićanića, te obećao svaku vrstu pomoći, naglasio je također da ove dvije stranke koaliraju i na nivou karlovačke županije, a i u većini gradova i općina. U svom govoru je kritizirao ponašanje dosadašnjeg načelnika općine Saborsko, Luku Hodaka, njegovo ponašanje I osudio njegova nedjela jer pravi štetu cijeloj zajednici, općini Saborsko, njenim mještanima, a I HDZ-u u cijelini. Nazočnima se obratio I predsjednik županijskog HSS-a Ivan Banjavčić koji je pohvalio vodstvo HSS-a Saborsko na odličnim rezultatima, radu i zahvalio nazočnima na velikom odazivu. Upozorio je nazočne da ne nasjedaju provokacijama lokalnih šerifa i da ne reagiraju na provokacije te da imaju strpljenja do nedjelje kad će u drugom krugu sami mještani općine Saborsko konačno odlučiti koga žele za svog načelnika općine.
Skupu podrške se odazvalo i lovačka udruga “Kuna” Saborsko njezin predsjednik Zvonko Kovačić I članovi istog su spremili lovački kotlić za sve nazočne. Skupu podrške se odazvao i predsjednik udruge UHBDR - branitelja Saborko Mate Špehar i nekoliko članova, predsjednik HVIDRA-e Nikola Hodak, sa nekolicinom članova iste. Na kraju se nazočnima obratila kandidatkinja Đurđica Špehar koja je svima zahvalila na podršci za predstojeći drugi krug izbora.

Županijska i lokalna podrška HSS-u Saborsko. B10

http://saborsko.com

Ivan

Ivan
aktivan član
aktivan član
Ova slika govori tisuću riječi, vidi se da svi mještani,osim šačice odmetnutih, i sve političke opcije podržavaju jednu ideju a to je da se u Saborskom konačno stane na zdrave noge i da se počne sa ozbiljnim radom .Podršku su nam dali svi od vrha županije, grada Ogulina susjedne nam Općine Plaški, naših braniteljskih udruga i svi ljudi koji misle za svoje bolje sutra.Zato u svoje ime zahvaljujem svima na datoj nam podršci jer nam puno znači i znat ćemo to cijeniti.

Đurđica

Đurđica
aktivan član
aktivan član
Dodati ću ovdje,kao kandidatkinja za ovaj drugi krug,da smo mi odpočetka osnivanja naše stranke HSSa i te kako svijesni u šta smo se i protiv koga upustili u borbu,radi daljnjeg boljitka sviju nas koji ovdje živimo u našoj općini.Isto tako nije nam nikom do osobnog isticanja i promiđbe,nego smo od početka predloženi od mnogih sumještana i mislim da smo svojim dosadašnjim radom u ovih par mjeseci opravdali njihovo povjerenje,vidi se to i po našim izbornim rezultatima u prvom krugu a vidjeti će se i u drugom izbornom krugu.Svjesni smo i posla i obaveza a prije svega i stanja naše općine,koje nas još čekaju.Znam da nam neće biti lako ali uz našu slogu,jedinstvo,mladost entuzijazam koji imamo i sveopći interes naše općine,jer svi u njoj živimo i imamo svoje familije a pogotovo radi naše dijece da se ne moraju odavde iseljavati,uopće ne dvojim da će nam svaki naredni dan,vjerojatno polako ali sigurno biti bolje.

Vaša buduća načelnica Đurđica

Ivan

Ivan
aktivan član
aktivan član
Bravo Đurđice to volim optimizam i odlučnost ja te podržavam u svemu samo naprijed već u Nedjelju navečer sve će biti drugačije i bolje, naravno uz potporu većine našeg naroda.Sretno !!!

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum